Låneudbydere i Danmark

Låneudbydere på nettet 19. maj 2024. Har du brug for at låne penge nu og her, så tilbydes der mange forskellige typer af låneudbydere online i Danmark. Herunder kan du se et udvalg af førende låneudbydere online der tilbyder lån i alle størrelser hele døgnet rundt.

Låneudbydere oversigt

Lån penge hos den rigtige låneudbyder

Nye Låneudbyderne kan sorteres efter behov. Lånebeløb, laveste renter og minimumsalder. De bedste låneudbydere er afspejlet i nedenstående list hvor du let kan finde et lån der passer til dit låne behov.
Ingen sikkerhed, lav rente og ingen spørgsmål. Når du låner penge online, betaler du tilbage i det tempo, du ønsker inden for 60 måneder, uden at skulle stille sikkerhed i fast ejendom og uden at skulle svare på spørgsmål om, hvad du vil bruge pengene til.

Fordelene ved, at lån penge online

Fordi en bank altid skal have stillet sikkerhed for et lån, kan de tillade sig at tage en lavere rente – de er jo sikre på altid at få deres penge igen! En online låneudbyder kræver ingen sikkerhed, men kan stadig tilbyde en forholdsvis lav rente. Renter giver fradrag og renteudgifter til online lån indberettes automatisk til SKAT, så du ikke behøver fortage dig andet end at betale mindre i skat.

Bestem selv hvad lånet bruges på

Når du låner penge online, sparer du ikke bare tid og penge, du får også en større selvbestemmelse. Du sætter agendaen for, hvad pengene skal bruges til og hvornår de skal betales tilbage. Det betyder, at de måneder, hvor du måske har lidt ekstra på lommen, kan du til enhver tid betale mere tilbage, så dit lån bliver afsluttet hurtigere. Slip for papirarbejdet med online lån – vælg en udbyder i dag.

Ansøg dit lån i dag!

Vi har samlet markedets bedste og billigste låneudbydere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder. Lån fra 500 kr. helt op til 300.000 kr. – blot ved at klikke på Ansøg Gratis-knappen ved den enkelte låneudbyder og følge den korte guide på hjemmesiden. Inden for 15 minutter får du svar på, om dit lån er godkendt og i løbet af få hverdage har du pengene på din konto. Det er ganske simpelt!

Forskellige låneudbydere tilbyder forskellige løsninger, men fælles for alle online lån er, at du skal opfylde 4 krav for at kvalificere dig til et lån:

1. Du skal være fyldt 18 år
2. Du skal være dansk statsborger
3. Du må ikke stå i RKI
4. Du skal have en fast indtægt

Med disse 4 krav opfyldt er du næsten med garanti sikret et lån. Og hvad du bruger pengene til, det er der ingen der blander sig i. Brug online lån til ferier, gode tilbud eller perioder, hvor du bare gerne vil have lidt mere på lommen. Udlev dine drømme og slå til, når muligheden er der. Et online lån giver dig frihed, og billige online lån betaler sig. Lån penge online og spar både tid og besvær!
Ansøg dit lån nu og find ud af hvor meget du kan låne til din drøm.

Om Gode-laan.dk

Dette er en låneguide som er lavet med henblik på at give dig, en overskuelighed over de mest populære lån der findes på det danske marked.
Når man skal til og låne penge på internettet kan det godt være svært og vælge det rigtige valg. Der er mange udbydere at vælge imellem, derfor kan det godt være svært og vælge den rigtige.

Vi har valgt og samle de billigste og mest anerkendte låne udbydere til online lån, så du kan vælge den rigtige og låne penge af.
Gode-laan.dk er en guidet side om lån og har derfor intet med selve låneudbyderne, at gøre.
Hvis du skulle have spørgsmål til vores samling af låneudbydere, skal du kontakte dem direkte på deres hjemmesider.

Bedste danske låneudbydere

låneudbydereNår du har brug for at låne penge, så findes der rigtigt mange nemme låneudbydere i Danmark. Du skal altid tænke dig godt om når du skal ud at låne penge. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i. Hvis du hellere vil benytte dig af en låneudbyder på nette, end at tale med din egen bank om et lån. En af de vigtigste faktorer du skal kigge efter er låneudbyderens aktuelle ÅOP som betyder Årlige omkostninger i procent. Hvis du ønsker et bil lån kan du se mere her. Husk at optage et lån der passer til dine indtægter.

Et solidt online lån kan både være dyrt og billigt

De mange nye låneudbydere på nettet findes i alle varianter. De dyre lån, samt de billige lån. De korte lån, der også populært kaldes Kviklån eller Minilån, er nemlig dem der ofte benyttes til spontant at låne penge hurtigt på nettet. Disse typer aktuelle lån er også de lån som kan blive de dyreste for dig hvis du ikke tænker dig om. Du kan sagtens finde gode lån online i Danmark. Hvis du har brug for et ferielån online, kan dette lade sig gøre online. Du kan se låneeksempel hos førende låneudbydere. Du kan også få hjælp til en uforskyldt gæld her på siden. Husk at holde øje med den procent der er på renterne på lånet.

Betal lånet tilbage til tiden til låneudbyderen

Hvis du ikke betaler denne type lån tilbage til tiden, så kan de nemlig blive meget dyre for dig i renter og gebyrer. Og her skal du passe på. De små lån som typisk ligger på 500 kr til 6000 kr er nemlig dem der bruges til spontane forbrugsgoder som byture eller lån til elektronik. Hvis du betaler sådan et lån tilbage, så er der ingen omkostninger for dig. Denne type lån kan kun benyttes af dig 1 gang. Der er dog nogen forbrugere der optager lån hos flere forskellige førende låneudbydere 19. maj 2024, og så kan det hurtigt løbe løbsk med gælden.

Låneudbydere sammenligning af de bedste lån online

Den eneste grund til at ansøge om et online lån er, hvis du vil sammenligne renter og gebyrer på online lån. Selvom du ansøger om flere nye låneudbydere 19. maj 2024, så gennemføres lånet ikke før du har godkendt lånet med dit NemID. På den måde kan du sammenligne låneudbydere på nettet, hvis du ikke ønsker at låne penge i din egen bank. Læs mere her hvis du som studerende vil låne penge til at supplere din SU. Har du brug for et sms lån 18 år, så se mere her. Find alle låneudbydere fordele her på siden.

Finansiering på nettet overblik

Når du søger efter finansiering online. Så anbefales det at du ikke låner flere penge end du har brug for hvis du ved nøjagtigt hvad du skal bruge af beløb. Desværre er der mange der lader sig friste af at låne lidt ekstra til forbrug. Alternativerne til banklån finder du i stor udstrækninger her. Der er masser af alternativer at vælge imellem.

Men det er ikke en god ide. Dette skyldes at du vil få en længere tilbagebetalingsperiode, og at det måske bliver sværere for dig at betale det lånte beløb tilbage til tiden. Og her er det at mange forbrugere falder i en fælde. Ofte tilbydes så gode låne muligheder at det kan betale sig at sammenlægge dine eksisterende lån. Her er ingen der stiller spørgsmålstegn omkring hvad pengene skal bruges til.

Styr din gæld til låneudbyderne

Derfor anbefaler vi kun at låne til det nøjagtige beløb som du skal bruge, og ikke en krone mere. Dette skal ikke ses på som en dårlig ting, men blot et godt råd fra vores side. Der er nemlig alt for mange forbrugere der ikke kan styre dette og sætter sig i gæld til op over begge ører. Derfor skal du tænke dig om inden du låner penge online. Stiftelsesomkostningerne er en vigtig faktor når du skal låne penge ved de forskellige låneudbydere. Online lån er det suverænt mest populære indenfor finansieringsselskaber i dag.

Nye låneudbydere online

Der kommer hele tiden nye låneudbydere til herhjemme. Flere er ofte ejet af det samme firma. Så derfor vil du sommetider se at det samme firma står bag forskellige låneudbydere i Danmark. Dette er ikke et ualmindeligt syn i lånebranchen. Ofte er forskellen blot typen af lån som de tilbyder deres kunder. Dette kan være Kviklån, privatlån, kassekreditter eller andre typer af lån. Alle låneudbydere på denne side er godlendte af myndighederne i Danmark uden risiko for snyd. Du kan her på siden danne dig et solidt overblik af de forskellige låneudbydere i Danmark.

Kredit eller lån overblik

Kært barn har mange navne. I Danmark er det sådan at når du ansøger om et lån på nettet, som eksempelvis Kviklån. Så skal lånefirmaet give dig 48 timer efter du har ansøgt om et lån til betænkningstid. Så du har tid til at tænke dig ekstra om, og har mulighed for at fortryde. Derfor ser man ofte at det i stedet for at hedde Kviklån eller Minilån, i stedet hedder en kredit. Der er nemlig andre regler for en kredit. Så dette er noget du skal holde øje med når du har brug for et lån.

Find låneudbydere hos Gode-laan.dk

Vi vil her hos gode-laan.dk gerne hjælpe dig med at finde de bedste låneudbydere i Danmark sikkert og nemt. Derfor tilbyder vi dig en oversigt med nye låneudbydere i Danmark, hvor du kan sortere i lånets løbetid, størrelsen på lånebeløbet, den laveste rente og hvad din minimumsalder er. Det er nemlig allesammen ting der har indflydelse på hvor meget du kan låne, samt hvad lånet koster dig i sidste ende. Det er nemt at navigere rundt på låneudbydernes hjemmesider og udregne lånets varighed og omkostninger i renter.

Gode råd inden valg af låneudbyder

Det gælder først om at finde ud af hvad dit behov er for et lånebeløb. Altså hvor mange penge du vil låne i alt. Hvor lang en periode kan du betale lånet tilbage på? Hvilket beløb vil du betale hver måned for at betale lånet tilbage? Lav et regnskab for dine månedlige udgifter for at se dit månedlige rådighedsbeløb. Det betyder at lave et budget for dine månedlige udgifter og overskud i din privatøkonomi. Populariteten af låneudbydere afspejler den store mængde af tilbud på lån online.

Lån trods RKI kan være en udfordring nærmest uanset hvilken låneudbyder du vælger. Dog tilbyder AURORA i øjeblikket lån til personer der ønsker lån selvom RKI er involveret. Tjek din økonomiske situation og dine rådgivere om hvad du kan låne indenfor rimeligheden grænser.

Låneudbydere oversigt i DK

Vi har ovenfor lavet en oversigt over de bedste låneudbydere som der søges mest på i Danmark. Under hver låne udbyder er der en lille beskrivelse hvor du kan læse hvad låneudbyderne kan tilbyde dig af lånevilkår. Denne låne oversigt gør det en del lettere for dig at finde frem til hvilket lånefirma der passer bedst til dit behov for lån. Når du så har fundet den eller de billigste låneudbydere som du gerne vil ansøge om et lån hos, så kan du gå direkte til det enkelte lånefirma og ansøge om et lån med det samme. Flere af de låneudbydere vi viser her på siden har relationer og ejes af samme hovedfirma.

Lånetip – ansøg hos flere nye låneudbydere

Vi anbefaler at du ansøger om lån hos flere hurtige låneudbydere af gangen. Dette kan du gøre uden at det koster noget. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos danske låneudbydere. Det er først når du godkender det enkelte lån, at bordet fanger. Fordelen ved at ansøge om lån flere steder er, at du kan sammenligne låne ÅOP, som betyder de samlede omkostninger for et lån. Dette kan der være stor forskel på, så derfor er lånets ÅOP en vigtig faktor at holde godt øje med.

Ved at sammenligne den enkle låneudbyderes tilbud kan du i sidste ende spare mange penge i renter og gebyrer. Du får nemlig laget kreditvurdering ved hvert lånefirma som du ansøger lån hos. Derved får du et nøjagtig overblik præcis hvad det koster at låne det beløb du ønsker hos førende låneudbyderen. Når du har lavet et månedligt budget over dit rådighedsbeløb samt udgifter gør det nemlig meget lettere for dig at finde lige præcis det lånefirma du få det bedste lånetilbud af.

Hvordan vælger jeg låneudbyder?

Du kan bruge den ovenstående låneudbyder oversigt til at sortere dig frem til hvilken låneudbyder du vil benytte dig af. På denne måde finder du nemt et lån der passer til dit månedlige rådighedsbeløb, samt de bedste renter du kan opnå. Du kan let komme i kontakt med de forskellige låneudbydere via deres hjemmeside. De ønsker nemlig at give dig den bedst mulige service hos hver enkelt lånefirma. Du kan kontakte låneudbyderen via e-mail eller telefon. Ellers har de også en chat funktion på deres hjemmeside du kan benytte dig af.

Lån penge hurtigt og nemt

Hvis du vil låne penge hurtigt og nemt, så er denne side perfekt til dig. Du kan få gode låne råd til billige låneudbydere via vores oversigt i toppen denne side. Man må sige at det aldrig har været nemmere at låne penge, end det er i dag. Du kan jo låne penge online døgnet rundt og uden at stille sikkerhed til et lån. Så nemt har det aldrig før været at låne penge. Låneudbyderne står i kø for at tilbyde dig fordelagtige lån på nettet.

Du får som oftest svar på din låneansøgning inden for kort tid. Bliver din låneansøgning godkendt, vil som regel få udbetalt pengene indenfor gangske få hverdage. Det har bare aldrig været nemmere at låne penge end det er i dag. Det kræver selvfølgelig at du har NEM ID, som du kan godkende online lånet med. Når du har underskrevet med dit NEM ID, så har du pengene på din konto inden for kort tid derefter. Den anerkendelse der gives fra alle dem der gerne vil finde en god låne løsning ser vi som en positiv erkendelse af at vi her på siden viser de låne onstitutter som forbrugerne er tilfredse med.

Chat med låneudbyderen

Du kan chatte med låneudbyderen undervejs i forløbet hvis du har spørgsmål til lånefirmaet omkrig de lån de udbyder på nettet. Det er en rigtig vigtig tryghed at have for dig som låne-kunde. Dette er hvis der er noget i deres låne vilkår som du ikke forstår. Så er det rart at få helt rene linier med låneudbyderen på nettet. Du kan på denne måde også få forklaret hvad ÅOP betyder for dig som kunde hos låneudbyderen.

Lån er et følsomt emne, og derfor er det vigtigt at du føler dig tryg ved den låneudbyder som du vælger at søge et lån hos på nettet. Med den ovenstående låneudbyder oversigt håber vi at du nemt kommer frem til det rigtige lån som kan hjælpe dig med at få det du ønsker dig. Uanset om det er en ferie, en ny bil, eller nye møbler til din lejlighed eller dit hus. Et godt overkommeligt lån er det bedste for dig og din økonomi. Etableringen af et lån behøver ikke at være dyrt.

Udbydere af nye forbrugslån og nemme kviklån i Danmark 2022

Her kan du læse en kort introduktion over de seriøse udbydere af forskellige populære lånetyper til private i Danmark lige nu. Afdragsfrie lån, rentefri lån, kviklån uden sikkerhed samt alle de andre populære og attraktive hurtige og nemme lån der hitter blandt os Danskere lige nu. Så slipper du for et uoverkommeligt lån.

Profil Lån

Er en del af SPARXPRES der er ejet af Spar Nord Bank A/S og under tilsyn af Finanstilsynet. Profillån har specialiseret sig i online låneformidling til private kunder over hele landet. Man kan få et nemt lån op til 50000 kr. som er nemt lån uden sikkerhedsstillelse. Profillån giver hurtigt svar på ansøgningen og samtidigt hurtig udbetaling af lånet direkte til din konto. Spar-Nord forbrugslån kan ansøges igennem Profil Lån hjemmeside.

Nordisk lån

Nordisk lån fungerer som en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien i dag. Nordisk-lån samarbejder med Basisbank A/S som er en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark. Når du ansøger om et af de nemme lån hos Nordisk lån, er det derfor Basisbank som låner dig pengene. Du kan låne mellem 10000 og 50000 kr. og du skal bare være 18 år for at kunne låne. NordiskLån hører til blandt de mest populære lånefirmaer i Danmark lige nu. Basisbank as tilbyder mange fordelagtige lånemuligheder i Danmark. Søger du en reel udbyder af nemme lån i Danmark så er her et godt bud.

Bank Norwegian Lån DK

Lån Bank Norwegian dk er oprindeligt en internetbaseret bank for privatkunder. Banken sælger enkle standardiserede ind- og udlånsprodukter via internettet. Banken blev etableret i 2007 i Norge, og ejes hovedsageligt af flyselskabet Norwegian. Banken tilbyder nemme Forbrugslån, kreditkort og højrentekonti til det skandinaviske marked. Bank Norwegian kreditkortet, giver cashback og point, som man senere kan bruge, hvis man skal flyve med Norwegian. Bank Norwegian tilbyder lån med hurtig udbetaling. Lån penge Norwegian Bank i dag. Bank Norwegian lån tilbydes kun hvis du ikke står i RKI eller Debitor registeret.

Bank Norwegian dk Kreditkortet har ingen årlige gebyrer, og det koster ikke noget, at hæve kontanter i udenlandske hæveautomater. Kortet giver 1% cashback ved alle køb, som betyder, at du altid vil spare 1%, når du handler varer. Pengene bliver dog ikke tilbagebetalt kontant, til gengæld kan de bruges til at flyve med Norwegian. Lån med NemID hos Norwegian lån dk. Tjek det bedste Lån Norwegian Bank online.

Norwegian Bank lån

Norwegian Bank og Udlån: Køber du en rejse med et Norwegian-kort, vil du automatisk få dækket dine rejser med en rejse- og afbestillingsforsikring. Med en opsparingskonto fra Bank Norwegian kviklån, får du en indlånsrente, der får dine penge til at vokse. Bank Norwegian kviklån tilbyder lån fra 5000 kroner og op til 400000 kroner, til en rente startende ved kun 4,99%. Du lan også ansøge om et Norwegian forbrugslån. Ansøg også om et Billån i dag.

Aktivt Lån

Aktivt Lån er kreditformidler for Basisbank lån. Det betyder, at når du ansøger om lån hos aktivt lån, er det kviklån, der behandler din ansøgning og udbetaler dit lån. Du kan låne mellem 10000 og 50000 kr. og skal bare være 18 år for at ansøge. Lån penge Basisbank online i dag. Basisbank se dit lån og hvor langt du er kommet med det.

PrimaLån

Primalån er et brand under Better Rates A/S som er en erfaren låneformidler i den finansielle sektor. Når du ansøger hos Prima Lån får du svar med det samme og pengene på din konto senest dagen efter. PrimaLån samarbejder med Lån Basisbank. Du kan låne mellem 15000 og 50000 kr og skal være fyldt 21 år for at ansøge.

DER Privat Finans (D:E:R)

DER Finans tilbyder flere forskellige muligheder for lån som allesammen ansøges online. DER privatlån er et firma med en lang og stor erfaring på det danske marked. Firmaet DER Finans har fungeret siden 1970. Kernen i deres låneprodukter er, at de skal være fleksible for dig, der skal låne penge, samtidig med at lånet skal passe til din privatøkonomi. Det er lige meget, om du vil låne 10000 kr., der er deres minimumsbeløb for lån, eller om du vil låne 100000 kr. Pengene får du samme dag eller dagen efter dit lån er blevet godkendt. DER privatlån tilbyder også Pauselån.

Anna Finans

Lånebeløb: 10.000 kr. – 50.000 kr
Løbetid: 24 – 72 mdr.
Rente fra 4,95 – 19,95 %
ÅOP: 5,4% – 20,6%

Låneeksempel:
Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 – 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage

Anna Finans er en forholdsvis ny låneudbyder på det Danske lånemarked. Lånefirmaet tilbyder en effektiv mulighed for et lån på helt op til 50000 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank lån. Du kan få svar på din låneansøgning til Anna Finans i løbet af kun 30 sekunder. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, kan du nemt og sikkert underskrive elektronisk med brug af lån med NemID signatur. Du kan få dit nemme lån udbetalt samme dag du er blevet godkendt. Anna Finans Lån hører til blandt de mest efterspurgte lånefirmaer i Danmark i øjeblikket.

Robotlån A/S

RobotLån A/S er udbyder af låneprodukter udbudt af Basisbank på det danske marked. Robotlån A/S er ikke en del af Basisbank forbrugslån men fungerer som formidler af Basisbank låneprodukter. Hos Robotlån kan du tage et hurtigt lån op til 75000 kr. De nemme lån du tilbydes af Basisbank har ikke ligefrem markedets laveste renter. Bemærk: Basisbank er desuden blevet solgt til Bokredit marts 2019.

LendOn

Lendon drives af Creamfinance Denmark ApS og tilbyder mindre lån og små kassekreditter. Du kan låne op til 10000 kr. med deres kviklån og få en kassekredit på 15000 kr. Der er mulighed for at få et nemt lån 4000 kr gratis i 30 dage for nye brugere. Ansøg om et Creamfinance / Lendon lån i dag

Alfalån

Alfalån formidler nemme lån til private. Private som typisk ikke kan låne penge i banken, eller som finder det lettere at låne penge uden spørgsmål omkring formålet med lånet. Det er ikke billigere med et Alfalån end de fleste banklån, men ofte lettere og mere anonymt. Alfalån tilbyder billige lån gennem deres samarbejdspartner Basis bank A/S. Du kan låne penge op til 75000 kr hos Alfalån. Alfa lån tilbyder alle de mest populære og hurtige lån som er mest søgte i Danmark.

Lånebanken

Laanebanken er en del af SPARXPRES og Spar Nord og således underlagt tilsyn af Finanstilsynet. I Lånebanken kan du nemt og hurtigt låne fra 5000 kr til 50000 kr til alt det, du lige har brug for. Du underskriver låneaftalen med dit NemID, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

MiniFinans Lån

MiniFinans lån er en dansk långiver, der tilbyder kortfristede lån uden sikkerhed til danskere. MiniFinans lån er et brandnavn under Finans 247 lån. Finans 247 lån er registreret hos Finanstilsynet i Danmark. Hos Minifinans minilån kan du låne fra 500 kr og helt op til 12000 kr. Der er hurtig udbetaling af lånet og mulighed for forlængelse af lånet mod et gebyr. Mini Finans Lån tilbyder hurtige lån i Danmark.

Vivus.dk™

Vivus.dk lån er et varemærke under 4finance ApS, der tilbyder kassekredit med ubestemt løbetid. Kunden kan under aftaleperioden anmode om den del af kreditten der ikke benyttes. Den tilbagebetalte del af kreditten kan til enhver tid udnyttes af kunden. Der er mulighed for at låne 4.000 kr. gratis i 30 dage for nye brugere. Du kan logge ind på VIVUS lån med din www VIVUS dk profil. VIVUS udbetaling foregår samme dag eller senest dagen efter godkendelse med NemID. VIVUS dk lån kan ansøges online døgnet rundt. Vivus.dk lån kan kun ansøges online i Danmark. Vivus minilån kan ansøges døgnet rundt på nettet. Vivus kviklån skal betales tilbage indenfor 30 dage hos 4finance lån..

Acceptlån Santander

Acceptlån fra Santander en en del af Santander consumer bank. Hos AcceptLån Santander kan du låne fra 5000 kr. Lån 100000 kr hvis du kan fremvise en sund økonomi. Hos Santander Acceptlån kan du desuden vælge at afbetale dit lån over 12 og op til 120 måneder.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Banco Santander bank indlån er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 190000 ansatte på globalt plan. Hos Santander er udlånsloftet på kr 350000. Santander tilbyder også Visakort med op til 50000 kr i kassekredit. Der tilbydes ikke Santander kviklån eller små hurtige lån uden sikkerhed.

Zaplo.dk

Zaplo Dk er en ny type nemme forbrugslån med en kort bindingsperiode. Zaplo lån tilbyder lån med fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed og at kunden får en god oplevelse gennem hele låneforløbet. Låneprocessen hos Zaplo lån.dk er nem, hurtig og meget overskuelig. Du har mulighed for at låne op til 20000 kr. Zaplo.dk er en af de mest populære udbydere af nemme kviklån på nettet. Ansøg om et kviklån hos www.zaplo.dk i dag og få et lynhurtigt svar tilbage om lånet er godkendt. Zaplo lån samhører med Zaplo Finance og Zaplo Bank. Zaplo lån dk er en del af 4 Finance ApS.

SparXPRESS

SparXpress er en del af Spar Nord bank, der er blandt landets største banker. Du kan tage lån 5ooo nu og her som et minimum, og op til en lånestørrelse på 50000 kr. Du ansøger Sparxpress lån med NemID. Sikkert og nemme lån på nettet.

Modus Finans

Modus Finans er en del af 3C Retail A/S som også står bag firmaet L’easy. Hos ModusFinans kan du låne op til 50000 kr med en løbetid fra 12 til 80 måneder. Der er mulighed for at vælge 2 årlige afdragsfrie måneder, hvis du gerne vil have lidt ekstra råderum i økonomien. Det er lån uden sikkerhed der tilbydes her. Din Modus Finans kontakt er den samme som bruges af L’easy.

L’easy Lån

L’easy er en del af 3C Retail A/S som også står bag D:E:R. Her kan du låne maksimalt 50000 kr. med en løbetid fra 12 til hele 72 måneder. L’easy lån tilbyder også hurtige minilån på dagen hvor du kan låne penge nemt, fra lån 5000 til 10.000 kr. Udover at tilbyde de nemmeste lån online, har L’easy-lån specialiceret sig i at sæjge og udleje elektronik og hårde hvidevarer. Hvilket de fleste i Danmark efterhånden nok er bekendte med. Dette stiller L’easy-lån som et stærkt og pålideligt brand som tiltrækker mange der ønsker hurtige lån og kreditter online.

Ferratum Kredit

Ferratum Lån og Kredit er en verdens førende Mobile banker. Ferratum Bank opererer i mere end 22 lande og har nu i over 10 år sikret deres kunder nem og hurtig kredit adgang. Hos Ferratum Finanskan du ansøge om en kassekredit på 15000 kr maksimalt. Det samme gælder for deres gode forbrugslån som også har en topgrænse på 15000 kr. En Farrato kassekredit er en fleksibel løsning hvor du kun betaler renter af den del af råderummet du har benyttet på kassekreditten. Ferratum kundeservice er desuden altid ved hånden hvis du har spørgsmål.

Virksomhedslån

Det kan være svært at finde et virksomhedslån. Det er bestemt ikke alle banker, der låner penge til virksomheder. De fleste banker leder nemlig efter sikkerhed i deres investeringer, hvorimod en investor leder efter et højt afkast. Problemet er blot, at risikoen forbundet ved at låne penge ud til eksempelvis mange mindre virksomheder er ret høj. Hvis banken skal kunne retfærdiggøre sådant et lån kan renten blive rigtig høj. Du kan finde nogle af dine muligheder for at få et virksomhedslån under her!

Sammenlign virksomhedslån

Det er selvfølgelig en rigtig god ide at indhente flere lånetilbud. Det kan du sagtens gøre. Hvis du skal maksimere din profit i din virksomhed, så skal du selvfølgelig lavere omkostninger. Det gælder også omkostninger på et virksomhedslån. Derfor skal du selvfølgelig indhente flere tilbud til dit virksomhedslån, så du får det bedste og billigste lån.

Hvis du optager et virksomhedslån, vil det være en god ide at få oplyst lånets ÅOP, der er lånets årlige omkostninger i procent. Derved er der både medregnet renter og gebyrer. Derfor overser du ikke eventuelle omkostninger og derved risikerer at optage det dyre lån.

Sådan fungerer et virksomhedslån hos Ferratum

Ferratum er primært kendte for deres forbrugslån til privatpersoner online uden sikkerhed. Men de har kommet med et nyt produkt henvendt til virksomheder. Ferratum tilbyder:
o Du kan låne fra 15.000 til 400.000 kroner.
o Du kan låne fra 6 til 12 måneder.
o Du vil blive faktureret på månedsbasis.
o Det tager 5 minutter at lave og sende låneansøgningen om et virksomhedslån.
o Pengene vil blive udbetalt til dig indenfor én arbejdsdag.
o Du vil ikke blot få lavet en kreditvurdering, men også en vurdering af dine pengestrømme.
Det særlige ved Ferratum er, at de ikke kræver sikkerhed, interviews eller papirarbejde. Ferratum laver deres beslutning ude fra din virksomheds pengestrømme, som bliver repræsenteret af din virksomheds banktransaktioner. Ferratum fokuserer udelukkende på små virksomheder.

Sådan fungerer et virksomhedslån hos Lendino

Hos Lendino er det ret nemt, enkelt og hurtigt at ansøge om lån. Processen fungerer således: Du udfylder ansøgningsskemaet på Lendinos hjemmeside. Herefter vil du blive kontaktet af en af Lendinos konsulenter, som vi hjælpe dig med din låneansøgning. Hvis din virksomhed er kreditværdig, vil Lendinos kreditspecialister kreditvurdere din låneansøgning.

Herefter vil de sende forslag til renter og lånevilkår. Hvis du accepterer dette forslag, vil lånet blive udbudt til Lendinos mange långivere. Når virksomhedslånet er fuldt finansieret, bliver lånesummet udbetalt fratrukket et gebyr, der udgør 2 procent og mindst 10.000 kroner. Du vil afdrage på lånet til Lendino på månedsbasis. Lendno vil give ydelserne til investorerne mod et administrationsgebyr, der starter på 1 procent pr. år.