Nemme lån til studerende

Kan jeg låne penge som studerende?

Hvis du som mange andre studerende på SU også har en klemt økonomi? Så er du måske på udkig efter et hurtigt og billig lån til studerende på SU. Måske kigger du efter en hurtig låneløsning – uanset omkostningerne et sådant nemt kviklån til studerende bliver tillagt. Ja så er det bestemt muligt at låne, omend det kan være en besværlig process hvis det skal være et lyn hurtigt lån til en studerende uden en stor indkomst.
For det at låne penge som studerende gennem et at de etablerede lånefirmaer i Danmark kræver at du har rimeligvis styr på din økonomi. Samt forventningen om en nogenlunde stabil indkomst for den der studerer. Uanset om du læser eller ej, så vil du få meget svært ved at optage hurtige lån med RKI registrering.

Hvor meget kan jeg låne som studerende?

Hvis det drejer sig om et hurtigt lån til studerende i form af et kviklån eller kassekredit, så vil små hurtige lån op til 5000 kr. nok være realistisk. Men sæt ikke dig selv for hårdt økonomisk, og sørg for et råderum da det er en rigtig dårlig start på livet, at blive registreret som dårlig betaler i f.eks. RKI kreditorregisteret.
Optag kun et hurtigt kvik lån som studerende hvis det virkeligt er nødvendigt, og hvis det måske skal bruges som en slags kom i gang lån til f.eks. etablering af bosted der hvor du skal studere. Boligstøtte, studerende har naturligvis ret til boligstøtte som studerende, på lige vis med andre lavindkomstgrupper i Danmark. Også selv om du har optaget et SU-lån.

Søger du et fornuftigt lån til studerende uden sikkerhed og høje lånerenter?

Leder du derimod efter et fornuftigt og det bedste lån til studerende? Ja så burde du nok starte med at søge en mere alternativ låneform som f.eks. et privatlån uden sikkerhed. Altså hvor du låner pengene privat af familie eller venner. Alternativt er at kigge efter en regulært studielån. En studielånsrente er nemlig oftest lav, og derfor betydeligt mere attraktiv når man som studerende lån tager skal tilbagebetale hovedstolen og de tilløbne studielån renter. Når man skal låne penge som studerende så er studielånet oftest den fornuftigste lånemulighed.

Lånemuligheder til dig der studerer:

Der forefindes naturligvis flere muligheder for at låne penge som studerende i Danmark. Alle understående lånemuligheder er blot ikke tilgængelige for alle der læser og studerer. Nogle af lånemulighederne er heller ikke billige lån som studerende vil have nemt ved at tilbagebetale, selv om der lokkes med gratis lån til studerende uden sikkerhed. Disse “gratis lån” bliver meget dyre hvis du ikke overholder alle afdrag efter din periode hvor lånet er gratis. Ferielån kan ansøges her.

  • Minlån og Kviklån til studerende
  • Kassekredit til studerende
  • Banklån til studierne
  • Billån til studerende
  • Studielån til studerende

Se alle låneudbydere i Danmark med fair lån uden sikkerhed

Bank lån penge som studerende

Ønsker du at optage et banklån som studerende skal du være klar over at det kan have sine udfordringer i dag hvor bankerne stiller ekstra store krav til låntagere. Ud over en stabil og høj indtægt så kræver nogle banker at man skal have været loyal kunde i banken over en periode. At optage forbrugslån eller etablerings lån som studerende gennem banken er som regel ikke en mulighed. Hvis du vil låne penge som studerende og kan tage lån med kautionist, som kan være dine forældre eller søskende. Så vil det formentligt være muligt at få bevilliget et almindeligt banklån med fair renter og generelle låneomkostninger.

Hurtige bil-lån som studerende med billig bilfinanciering. I dette specielle tilfælde kan banken dog være en løsning og god låneløsning hvis du som studerende skal bruge et billigt billån. Her kan banken nemlig tage pant i bilen som sikkerhed for lånet.

Hvis din SU-lån udbetaling ikke strækker

Så er du ikke alene om at mangle penge som studerende. Det er ikke altid at de månedlige SU-udbetalinger kan dække de ekstra økonomiske behov, der har en tendens til at dukke på de mest ubelejlige tidspunkter som ung studerende uden et stabilt økonomisk fundment. Og så er de hurtige kviklån og kassekreditter til studerende og andre lavindkomstgrupper, en tillokkende hurtig løsning som supplement til SU udbetalingerne.

Lån penge 18 år studerende

Hvis du vil optage små hurtige quick lån studerende 18-årig kan du med rimelig sikkerhed løbe ind i en ekstra udfordring. Trods det at der er en del flere lånefirmaer der i dag gør det muligt aat tage et lån som 18 årig. Dog skal der så ofte stilles enten sikkerhed i form af låne kaution, eller kunne dokumenteres en form for stabil indtægt. Og her må de fleste fravælge den nemme måde at låne penge på. Og erkende at det at optage lån for studerende, oftest ikke er en hurtig og særlig gangbar løsning. Læs mere om hurtige kviklån og andre nemme lån på forsiden

Et billig lån til studerende kunne være et SU-lån

Modtager du allerede SU så er denne lånemulighed måske lige noget for dig! For modtager du SU og er under uddannelse.
Da SU lån er tiltænkt som et supplement til den almindelige SU ydelse, så kan man sige at det er et supplerende forbrugslån til studerende på SU. En slags “kom igang lån”.

Et SU-lån har meget lave renter i løbet af studietiden. Når studietiden er overstået, fortsætter forrentningen i resten af lånets løbetid, og altså indtil lånet er indfriet. Hvis du bevilges et SU-lån, så vil du under visse betingelser, som studerende kunne låne med tilbagevirkende kraft.
SU-lån tildeles kun med et år ad gangen. Indenfor dette år kan du selv bestemme hvordan pengene skal fordeles og udbetales i årets måneder.

Hvilke muligheder har du for SU-lån for studerende? Læs mere på SU