Lån til boligforbedringer

november 2, 2017 admin No comments exist

Hvis du bor i eget hus eller lejlighed kender du til det. At du drømmer om lige at få lavet lidt ved køkkenet eller badeværelset eller måske en carport eller en udestue eller der er måske noget i haven, der kunne laves anderledes. At eje sit eget hus eller lejlighed er en evig drøm om at skabe de perfekte rammer om ens liv. Men det er ikke altid at pengene til at føre drømmene ud i livet lige er på kontoen. Men på gode-laan.dk kan du nu finde det lån, der lige passer til dig, så du kan få ført dine boligdrømme ud i livet.  Du kan nemlig låne penge til forbedringer på din bolig. Og det kan det helt uden at vores samarbejdspartnere blander sig i om dit lån bruges som et lån til hus, bolig eller andet.

Når du låner penge til dit hus eller din lejlighed kan du også bruge pengene på andet end at føre dine boligdrømme ud i livet. At være boligejer kræver også løbende vedligeholdelse af boligen. Der skal løbende udskiftes vinduer, males, forbedres og vedligeholdes. Det er aldrig nær så sjovt at skulle bruge penge til sin bolig på almindelig vedligehold, som det er til at føre ens drømme ud i livet. Det er derfor heller ikke altid sikkert, at man lige har fået lagt penge til side til den nye terrassedør. Eller hvad der lige nu og her kræver vedligeholdelse. Heldigvis er der også råd for det. Du kan nemlig også låne penge til vedligeholdelse af din bolig. Det er ligegyldigt om det er til nyt tag, fugning, udskiftning af vinduer eller andet.  Vores samarbejdspartnere låner penge ud til alle former for boligforbedringer.

Lån til bolig

Det er aldrig rart at mangle penge til at leve sin boligdrøm ud eller ikke at kunne holde sin bolig ajour. Heldigvis kan du her på gode-laan.dk finde en lang række låneudbydere, der kan være dig behjælpelig. Og det er faktisk ikke så svært at låne penge til sin bolig. Lad os tage et eksempel.

Du bor i et hus fra 30’erne. Huse fra 30’erne har det med at skulle have udskiftet vinduer fra tid til anden. Det vil du også gerne. Men det virker uoverskueligt, for hvordan skal du få råd til det?. Men får du ærgrer dig over at du ikke har råd til det, så find ud af, hvad det koster at få skiftet dine vinduer. Tag fat i en tømrer. Få et tilbud. Tømreren kan hjælpe dig med både at skaffe de rigtige vinduer, men også med at få vinduerne monteret efterfølgende. Når du får et tilbud fra en tømrer, så skal du huske at få tilbud på såvel vinduer, som montering.

Du har nu fået et tilbud fra en tømrer på udskiftning af dine vinduer. Så er næste spørgsmål:

Hvordan finansierer jeg vinduerne?

Gå ind på gode-laan.dk. Vælg det ønskede beløb og din alder. Gode-laan.dk kommer nu frem med en række forslag til muligheder for finansiering af din boligforbedring og du er nu klar til at ansøge. En god huskeregel er at søge om lån 3 forskellige steder. Det giver dig på den ene side større chance for at få det lån til din bolig, som du ønsker og på den anden måde sikrer det at du får de bedste betingelser. Det er altid godt at have forskellige lån til din bolig, som du kan sammenligne. Hermed vil du være sikret den bedste betingelser for dit huslån.

Når du ansøger om lån hos den enkelte udbyder er der en række oplysninger, som vores samarbejdspartner ønsker. Disse oplysninger udfyldes for hver af de 3 ønskede lån og du vil efterfølgende i løbet af kort tid få svar tilbage om du kan godkendes til et lån til din bolig. Pengene vil efterfølgende stå på din konto typisk indenfor 24 timer efter at du er blevet godkendt. Sådan for du penge til dit hus/din bolig hurtigt og nemt.

Men det er ikke kun vinduer du kan låne til. Ovenstående eksempel kunne ligeså vel dreje sig om et lån til et nyt køkken, lån til et nyt badeværelse, lån til en udestue, lån til renovering af første salen. Ja kun fantasien sætter grænser. Vores samarbejdspartnere gør nemlig ikke. De spørger ikke hvad du skal bruge pengene til. Typisk skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket du typisk skal, hvis du låner penge til hus eller bolig i din bank.

Før du låner penge til husforbedringer

Får du går i gang med at låne penge til din bolig er det væsentligt at du laver et budget hvori du medregner det beløb, der skal bruges på at betale de penge d låner til hus tilbage. Her er det en god ide at sikre sig, at der er ekstra luft i budgettet. Det kan være surt at sætte sig for hårdt i det fordi man ønsker et lidt ekstra luksuriøst køkken eller de ekstra kvadratmeter til tilbygningen til det nye soveværelse.

Kig på ÅOP, når du låner penge til boligforbedringer

Når du sammenligner lån skal du ikke blot kigge på renten. Du skal i stedet kigge på ÅOP’en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og dækker over alle de omkostninger, der er forbundet med det enkelte lån. Heri er medregnet stiftelsesomkostninger, renter med mere. Størrelsen på ÅOP afhænger blandt andet af dit lån til boligs løbetid. Du skal derfor nøje overveje hvor lang en løbetid du ønsker på dit boliglån. Jo længere løbetid, jo længere tid skal du betale tilbage på dit lån til hus.

Få opfyldt dine boligdrømme med et billigt lån til boligen

Du ved nu, hvordan du kan få opfyldt dine boligdrømme. Udestuen, saunaen, vinrummet i kælderen kan altsammen blive til virkelighed med et billigt boliglån hos en af vore samarbejdspartnere. Og du kan nu også få gjort noget ved de gamle vinduer, det gamle tag, det gamle badeværelse. Du finder blot de 3 låneudbydere du føler passer dig bedst her på gode-laan.dk. Herefter søger du om lån til din bolig hos de 3 udvalgte og indenfor 24 timer står pengene på din konto. God arbejdslyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *