Penge til indskud?

januar 16, 2018 admin No comments exist

Det er den tid. Tiden, hvor du skal flyve videre. Måske skal du flytte hjemmefra. Måske skal du flytte til noget størrere. Men tiden er inde til at flyve videre. Du går på nettet og finder din nye drømmebolig. Det er her du skal bo i fremtiden. Her du skal skabe et hjem for dig. Men der er lige en lille bitte udfordring: Du skal lægge et indskud på 3 måneders husleje samt et depositum på yderligere 3 måneders leje. Altså skal der lægges et ret stort beløb som indskud på din nye drømmelejlighed inden du overhovedet kan få den. Og pengene – de står ikke lige på en hemmelig konto. Så hvad gør du?

Heldigvis er der håb for enden af tunnelen. Du kan låne pengene til indskuddet. Og det lån kan du finde her på gode-laan.dk. Og det er ikke særligt svært og du kan have pengene på din konto indenfor 24 timer. I øvrigt får du svar på din låneansøgning til indskud indenfor 5 minutter, så det er ikke noget der forsinker dig voldsomt, at du pludselig skal låne til indskud.

Processen er ret enkel. Når du har fundet din drømmelejlighed og du har fundet ud af, hvor meget du skal betale i indskud finder du her på gode-laan.dk et lån, der passer til lige præcis dine behov og din situation.

Lad os tage et eksempel:

Du har fundet en lejlighed, hvor der skal betales et indskud. Den månedelig leje for lejligheden er 6.000 kroner og du skal betale 3 måneders leje forud samt et depositum på 3 måneders leje. Samlet skal du betale et indskud på 6 måneders leje svarede til 36.000 kroner.

For at låne de 36.000 kroner til indskud går du ind på gode-laan.dk. Der indtaster du det ønskede beløb samt vælger din alder. Og nu går det stærkt for der dukker nu en liste op over de lån der passer bedst til din situation. Du kan sortere efter laveste rente eller mest populære lån, når du skal låne til indskud.

Du er nu klar til at søge om lån til indskud. Vi anbefaler at du søger hos flere af vores samarbejdspartnere. Det gør vi for at du på den måde kan sikre dig det bedste lån.

Vores samarbejdspartnere stiller ikke krav om nogen form for sikkerhed, når du låner hos dem heller ikke når du låner til indskud. Hos vores samarbejdspartnere interesserer de sig ikke for, hvad du bruger pengene du låner til, så derfor er det en fin måde at låne til indskud på hos vores samarbejdspartnere.

Når du ansøger om lån til indskud vil du blive bedt om at udfylde forskellige oplysninger om dig selv og din økonomi. Som tidligere nævnt anbefaler vi at du søger hos flere udbydere for at få det bedste lån til indskud til din nye lejlighed.

Når du har udfyldt ansøgninger vil der gå op til hele 4 minutter inden du får svar på din ansøgning og dit lån til indskud. Når du har fået svar og er blevet godkendt vil der gå op til 24 timer inden du har pengene på din konto.

Med en godkendt låneansøgning om lån til indskud kan du nu med ro i sindet og styr på pengesituationen roligt tage kontakt til udlejeren af dine nye lejlighed for at få lavet en aftale om leje. Når dette er på plads og pengene til indskud skal betales overfører du blot pengene fra din konto til udlejers konto og så har du betalt indskud. Så nemt er det.

Tillykke med din nye lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *