GodeLån er en online sammenligningstjeneste, som hjælper dig med at finde lige præcis det lån, der passer til dig, din situation og dine ønsker og behov. Vi bestræber at gøre det så let og gennemsigtigt for dig som muligt at optage lån.

Ved at sortere efter ønsket lånebeløb, ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), udbetaling og anmeldelser kan du finde det kviklån, som passer bedst til dig og din situation. Vi har skabt Gode Lån til dig, som vil have et billigt kviklån med lav rente og gode betingelser. I vores oversigt kan du hurtigt danne dig et overblik over de bedste kviklån.

Det er gratis at anvende GodeLån.

Det er vigtigt at understrege, at vores låneoversigter ikke rummer samtlige firmaer på online markedet. Der kan derfor findes brugbare alternativer, i mange situationer. Vi har valgt at holde oversigterne overskuelige og enkle – og lade de tilsendte lånetilbud være afgørende for hvem du vælger. Vi håber du vil få glæde af vores oversigter og gode tips, så du kan komme godt i gang med ansøgningsprocessen.

GodeLån er på ingen måde et finansieringsselskab, vores hensigt er at sætte vores brugere i kontakt med de forskellige udbydere, samt at have det største udvalg indenfor branchen.

GodeLån drives af:

Affiliates Aps

CVR: 37571628