Profil Lån er en del af SPARXPRES der er ejet af Spar Nord Bank A/S og under tilsyn af Finanstilsynet. Profillån har specialiseret sig i online låneformidling til private kunder over hele landet. Man kan få et lån mellem 5.000 – 50.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Profillån giver hurtigt svar på ansøgningen og samtidigt hurtig udbetaling til din konto.

Nordisk lån fungerer som en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien, hvor de samarbejder med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark. Når du ansøger om et lån hos Nordisk lån, er det derfor Basisbank som låner dig pengene. Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kr. og skal bare være 18 år for at ansøge. 

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for privatkunder. Banken sælger enkle standardiserede ind- og udlånsprodukter via internettet. Banken blev etableret i 2007 i Norge, og ejes hovedsageligt af flyselskabet Norwegian. Banken tilbyder Forbrugslån, kreditkort og højrentekonti til det skandinaviske marked. Bank Norwegian kreditkortet, giver cashback og point, som man senere kan bruge, hvis man skal flyve med Norwegian. Kreditkortet har ingen årlige gebyrer, og det koster ikke noget, at hæve kontanter i udenlandske hæveautomater. Kortet giver 1% cashback ved alle køb, som betyder, at du altid vil spare 1%, når du handler varer. Pengene bliver dog ikke tilbagebetalt kontant, til gengæld kan de bruges til at flyve med Norwegian. Køber du en rejse med Norwegian-kortet, vil du automatisk få dækket din rejse med en rejse- og afbestillingsforsikring. Med en opsparingskonto fra Bank Norwegian, får du en indlånsrente, der får dine penge til at vokse. Bank Norwegian tilbyder lån fra 5.000 kroner og op til 400.000 kroner, til en rente startende ved kun 4,99%.

 

Aktivt Lån er kreditformidler for Basisbank A/S. Det betyder, at når du ansøger om lån hos aktivt lån, er det Basisbank A/S, der behandler din ansøgning og udbetaler dit lån. Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kr. og skal bare være 18 år for at ansøge.

 

PrimaLån er et brand under Better Rates A/S som er en erfaren låneformidler i den finansielle sektor. Når du ansøger hos PrimaLån får du svar med det samme og pengene på din konto senest dagen efter. PrimaLån samarbejder med Basisbank A/S. Du kan låne mellem 15.000 og 50.000 kr.og skal være fyldt 21 år for at ansøge. 

 

D:E:R tilbyder forskellige muligheder for lån – allesammen online og det er et firma med stor erfaring på det danske marked. Firmaet har fungeret siden 1970. Kernen i deres låneprodukter er, at de skal være fleksible for dig, der skal låne penge, samtidig med at lånet skal passe til din privatøkonomi. Det er lige meget, om du vil låne 10.000 kr., der er deres minimumsbeløb for lån, eller om du vil låne 100.000 kr. Pengene får du samme dag eller dagen efter dit lån er blevet godkendt.

AnnaFinans er en ny udbyder på lånemarkedet og effektiv mulighed for et lån på op til 50.000 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. Du kan få svar på din låneansøgning til AnnaFinans i løbet af 30 sekunder. Hvis dit lån er godkendt, kan du underskrive elektronisk med brug af NemID og få lånet udbetalt allerede samme dag.

Robotlån A/S er udbyder af låneprodukter udbudt af Basisbank A/S på det danske marked. Robotlån A/S er ikke en del af Basisbank A/S men fungerer som formidler af låneprodukterne. Hos Robotlån kan du låne op til 75.000 kr.

LendOn drives af Creamfinance Denmark ApS og tilbyder mindre lån og kassekreditter. Du kan låne op til 10.000 kr. ved deres kviklån og få en kassekredit op til 15.000 kr. Der er mulighed for at låne 4.000 kr. gratis i 30 dage for nye brugere.

Alfalån formidler lån til private, som ikke kan låne penge i banken, eller som finder det lettere at låne uden spørgsmål omkring formålet med lånet. Det er ikke billigere end de fleste banklån, men ofte lettere og mere anonymt. Alfalån tilbyder lån gennem deres samarbejdspartner Basis bank A/S. Du kan låne op til 75.000 kr.

Lånebanken er en del af SPARXPRES og Spar Nord og således underlagt tilsyn af Finanstilsynet. I Lånebanken kan du nemt og hurtigt låne fra 5.000 til 50.000 kr. til alt det, du lige har brug for. Du underskriver aftalen med dit NemID, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

MiniFinans er en dansk långiver, der tilbyder kortfristede lån til danskere. MiniFinans er et brand under Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er registreret hos Finanstilsynet. Hos Minifinans kan du låne fra 500 kr. og op til 12.000 kr. Der er hurtig udbetaling af lånet og mulighed for forlængelse af lånet mod et gebyr. 

VIVUS.DK™ er et varemærke under 4finance ApS, der tilbyder kassekredit med ubestemt løbetid. Kunden kan under aftaleperioden anmode om den del af kreditten der ikke benyttes. Den tilbagebetalte del af kreditten kan til enhver tid udnyttes af kunden. Der er mulighed for at låne 4.000 kr. gratis i 30 dage for nye brugere. 

Acceptlån en en del af Santander consumer bank. Hos AcceptLån kan du låne fra 5.000 kr. op til 100.000 kr. du kan vælge at afbetale dit lån på mellem 12 og 120 måneder.

Turbolån Danmark A/S er en del af Repay finance A/S. Hos turbolån kan du nemt og hurtigt låne penge til det du står og mangler. Du kan låne op til 10.ooo kr. dog kan nye kunder kun låne 5.000 kr.

Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Banco Santander er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan. Hos Santander kan du låne helt op til 350.000 kr. eller få et visakort med op til 50.000 kr. i kredit.

Zaplo.dk er en ny type forbrugslån med en kortere bindingsperiode, fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed og en god oplevelse gennem hele låneforløbet. Låneprocessen er nem, hurtig og overskuelig. Zaplo er en del af 4 Finance ApS. Du har mulighed for at låne op til 20.000 kr.

SPARXPRESS er en del af Spar Nord bank, der er blandt landets største banker. Du kan låne mellem 5.ooo og 50.000 kr. og ansøger nemt og sikkert med NemID.

Nordic lån er en del af 3C Retail A/S som også står bag Leasy. Du kan låne op til 50.000 kr. med en løbetid fra 12 til 80 måneder. Nordic lån kræver ingen sikkerhed for lånet. De spørger heller ikke om, hvad du skal bruge pengene til. Det bestemmer du.

Modus Finans er en del af 3C Retail A/S som også står bag Leasy. Du kan låne op til 50.000 kr. med en løbetid fra 12 til 80 måneder. Der er mulighed for at vælge 2 årlige afdragsfrie måneder, hvis du gerne vil have lidt ekstra råderum. Der skal ikke stilles siikkerhed for lånet.

LEASY er en del af 3C Retail A/S som også står bag D:E:R. Du kan låne op til 50.000 kr. med en løbetid fra 12 til 72 måneder. LEASY tilbyder også minilån hvor du kan låne mellem 5.000 og 10.000 kr. Udover at tilbyde lån, har LEASY specialiceret sig i at sælge/udleje elektronik og hårde hvidevarer.

Ferratum er en verdens førende mobile banker. De opererer i mere end 22 lande og har i over 10 år sikret deres kunder nem og hurtig adgang til kredit. Hos Ferratum kan du få en kassekredit eller et forbrugslån op til 15.000 kr.