Hvad er Kviklån

november 2, 2017 admin No comments exist

Tag et kviklån

Her hos gode-laan.dk hjælper vi dig med at finde det kviklån, der passer til lige præcis dig. Derfor finder du her hos en lang række af konkurrencedygtige udbydere af billige kviklån.

Markedet for kviklån kan virke uoverskueligt. Men med vores sammenligningsværktøj finder du let de billigste kviklån på markedet. Ved indtastning af det ønskede beløb og din alder hjælper vi dig med at finde billige kviklån. Vi låner dig ikke pengene men hjælper dig med at finde et billigt kviklån, så når du har fundet det eller de billige kviklån du ønsker at ansøge, så trykker du blot på ”Ansøg” og din vej til et billigt kviklån er allerede meget kort.

Hvad er et kviklån?

Kviklån er ”kvikke lån”. Den er en hurtig måde at låne penge på. Du udvælger dig blot et lån med en billig rente, ansøger og i løbet af 5 minutter har du svar. Pengene bliver efterfølgende udbetalt dagen efter. Du stiller typisk ingen garanti for et kviklån med en billig rente. Når du optager et kviklån uden garanti kan du bruge pengene frit til det du lige går og drømmer om hvadenten det er en ny carport, en ny telefon, lidt ekstra lommepenge til ferierejsen eller hvad du nu kan finde på at bruge pengene på – det er helt op til dig, når du optager et kviklån.

Vejen til et billigt kviklån

Når du vælger at tage et kviklån kan du her på gode-laan.dk gøre det ret enkelt. For at tage et kviklån skal du kun gøre to ting her på gode-laan.dk:

  • angiv det ønskede beløb for kviklånet
  • angiv din alder

Når du har indtastet disse oplysninger finder vi frem til de online kviklån, som vores samarbejdspartnere tilbyder. Du kan liste disse efter populæreste kviklån eller efter hvor billig kviklånet er at optage.

De forskellige låneudbydere har specialiseret sig indenfor forskellige størrelser af billige kviklån. Når du angiver hvor mange penge du ønsker at optage som kviklån får du vist de udbydere af kviklån online, som har specialiseret sig indenfor det beløb du ønsker dit online kviklån skal være på.

Låneudbyderne af online kviklån til en lav rente har forskellige krav til de kunder, som de udbyder kviklån til en billig rente til. Derfor skal du angive din alder, når du vil danne dig et overblik over hvilke muligheder du har for at optage et online kviklån og få penge i hånden. Hvis du er over 25 år gammel, vil du typisk få et bredere udvalg af muligheder når du skal tage et kviklån.

Tag et kviklån – ting du skal være opmærksom på når du søger om kviklån online

Der er en række ting du skal være opmærksom på, når du optaget et kviklån. Omkostninger ved at optage et kviklån online er typisk højere end hvis du låner penge i din bank. Når du vælger kviklån online skal du lægge mærke til ÅOP.  ÅOP stor for årlige omkostninger i procent og dækker over de samlede udgifter du har med at optage et kviklån online. Du kan læse mere om ÅOP her

Hvilke muligheder har jeg?

At tage et kviklån er ikke altid den eneste måde at få penge mellem hænder på hurtigt. Det er også en mulighed at gå i din egen bank i stedet for at få penge mellem hænderne ved at optaget et kviklån online.

Fordele ved et kviklån

Et online kviklån er en hurtig og nem måde at få  penge mellem hænderne, hvis du lige står og mangler penge. Det kan være en rigtig god ide at søge om penge via et online kviklån flere forskellige steder. På denne måde bliver din sandsynlighed for at få det beløb du lige måtte stå og mangle alt andet lige større.

Låneudbyderne stiller ingen krav om oplysninger om, hvad du bruger pengene til. Så du vælger selv om de skal gå til den nye iPhone X du går og drømmer om, om de skal bruges til en udbetalingen på en ny bil, til en rejse, til børnenes konfirmation eller til blot at forsøde hverdagen og give lidt overskud.

En væsentlig fordel ved et online kviklån ligger i selve navnet kviklån – det går hurtigt at få pengene. Når du har valgt, hvilke lån du vil søge, ansøger du hos den enkelte låneudbyder og du vil få svar på din låneansøgning indenfor ret kort tid – typisk et par timer. Bliver du godkendt til en online kviklån med lav rente vil du have dine penge udbetalt samme dag eller typisk senest indenfor 2 hverdage. Det kommer selvfølgelig an på, hvornår du ansøger – svartiden på dit online kviklån vil være længere, hvis du ansøger i weekenden, end hvis du ansøger på en hverdag.

Du stiller typisk heller ingen sikkerhed. Det betyder at du kan få et online kviklån uanset om du har et hus, en lejlighed eller andet du kan stille sikkerhed i. Derfor kan du hurtigt og nemt få adgang til online kviklån og dermed penge uden at eje det vilde.

Det er også ret nemt at ansøge om et kviklån. Du finder blot det eller de lån, du synes passer til dig. Trykker på ”Ansøg”-knappen og søger efterfølgende om dit kviklån på lån udbyderens hjemmeside. Du kan i øvrigt ansøge om kviklån fra både din computer, din iPad eller din telefon.

Med hensyn til udbetaling af penge fra dit kviklån skal du underskrive en låneaftale med låneudbyderen. Dette kan nemt gøres med dit NEM-id.

Men andre ord er et online kviklån penge hurtigt på din konto.

Risici ved at tage et kviklån

Inden du optager et kviklån er det vigtigt at du overvejer de risici der kan være forbundet med at optage et kviklån. Selvom kviklån kan have lav rente kan de være dyrere end andre former for lån. På grund af de høje renter, som et online kviklån kan have er det vigtigt at du har et overblik over din økonomi inden du ansøger. Lav derfor et udførligt og realistisk budget, der sikrer at du kan betale dit online kviklån tilbage.

Kom i gang med at få penge til du går og drømmer om eller lige mangler.

Indtast ønsket beløb og din alder. Vælg de tre online kviklån, der passer dig bedst. Tryk på ”Ansøg” og søg om dit online kviklån hos de udbydere der udbydere et online kviklån, der passer til dig. Vent aktivt i kort tid. Og wupti – dine drømme kan blive virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *