Billån eller leasing? Find den bedste bilfinansiering

november 3, 2017 admin No comments exist

Lån til ny bil.

Du kender det godt. Du sidder på nettet og kigger på bil. Du drømmer. Drømmer om din næste bil. Pludselig er den der. Men hov. Den er jo alt for dyr. Hvordan får du nogensinde råd til den, tænker du. Det gør du ved at finde det billån der passer dig allerbedst. Og det billån kan du finde her på gode-laan.dk. Vi kalder det ikke for et billån. Vi kalder det blot for et helt almindelig lån. At du bruger det som et lån til bil er helt op til dig.

Skal du have finansieret en ny bil er det meget enkelt. Du finder den bil du drømmer om. Det betyder som udgangspunkt intet om det er en ny eller brugt bil. Det betyder faktisk slet ikke noget om det er en ny eller brugt bil du skal have et billån til.

Når du har fundet din nye bil skal du have finansieret bilkøbet via et billigt billån. Og ikke bare et billigt billån, men gerne det billigste billån du kan finde. Finansiering af bil kan foregå gennem gode-laan.dk, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste og billigste billån.

Finansiering af din nye eller nye brugte bil foregår på samme måde, som hvis du skulle bruge penge til hvad som helst. Vores låneudbydere blander sig nemlig ikke i, hvad du bruger de penge du låner til. Det betyder at du blot ansøger om et lån hos de udbydere, som du tænker har de lån, der passer bedst til netop finansiering af din bil.

Lad os tage et eksempel:

Du har fundet en bil. Prisen er 149.000. Hertil skal lægges leveringsomkostninger fra forhandleren på samlet 3.200. Din behov til finansiering af bil er altså på 149.000 plus de 3.200 – samlet 152.200. Det er nu det beløb du skal låne til bil.

Du går nu ind på gode-laan.dk’s låne sammenligningsside. Her udfylder du to typer af information: Det ønskede beløb til billån, samt din alder. Herefter kommer en liste med forskellige lån og låneudbydere op. Hvis du ønsker det billigste billån kan du vælge at få lånene sorteret efter laveste rente, således at den billigste finansiering af din bil dukker op øverst oppe.

Det er nu en god ide at vælge mere end en udbyder. Husk på, at det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til din bil. Og chancen for at få det gode lån til din bil er alt andet lige større, hvis du søger mere end blot et sted. Derfor er vores anbefaling at du søger mindst tre steder.

Det smarte ved at låne penge til billån gennem en af gode-laan.dk’s samarbejdspartnere er, at der ikke stilles krav om sikkerhed. Det betyder at du ikke skal stille sikkerhed for det lån du bruger til at finansiere dit bilkøb.

Når du skal vælge hvilke billån du skal søge er det en god ide at kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og angiver, hvor meget det koster at finansiere dit billån. I ÅOP er medregnet alle omkostninger der vedrører dit billån: Renter, stiftelsesomkostninger med mere. ÅOP’en bestemmes desuden af lånets løbetid.

Når du søger om lån til bil

Når du søger lån til bil skal du hos de udbydere du søger hos udfylde en række oplysninger. Først og fremmest skal du udfylde information om billånets størrelse. Her er det en god ide at lægge lidt oveni bilens købspris til levering med mere. En anden ting du skal udfylde er den ønskede løbetid på billånet. Jo længere løbetid du ønsker jo lavere bliver den månedlige ydelse på dit billån. Ønsker du omvendt at billånet skal være tilbagebetalt hurtigt, så er det en god ide at vælge en kort løbetid. Jo længere løbetid jo lavere månedlig ydelse og jo længere tid er du om at betale lånet til bilen tilbage.

Låneudbydere ønsker sig også mere generelle oplysninger om dig. Navn, adresse med mere men også oplysninger om din bopæl og civilstand. Ejer eller lejer du den bolig du bor i. Oplysninger om dine beskæftigelsesforhold er også informationer, som udbyderne ønsker i forbindelse med finansiering af bil. Under beskæftigelsesforhold spørges selvfølgelig ind til indtægtsforhold.  For at du kan få pengene til billånet udbetalt spørges selvfølgelig også ind til din bankkonto.

Ansøg op til 3 steder og få pengene i morgen.

Når du søger om lån til finansiering af din bil anbefaler vi at du søger op til 3 steder. Det gøres på samme måde, som vi netop har beskrevet ovenfor. Når du har udfyldt de tre ansøgninger vil der ikke gå lang tid før du får svar tilbage på din ansøgning om det billigste billån. Når du er blevet godkendt vil du typisk have pengene på din konto indenfor 24 timer. Hurtigt og nemt billån.

Køb af bil.

Du har nu finansieringen af din nye (brugte) bil på plads og du kan tage kontakt til bilforhandleren og købe bilen. Det er en god ide, når du køber bilen at du forsøger at forhandle om prisen eller eventuelt forsøger at få ekstra udstyr med. Efter disse forhandlinger bliver i enige om pris og betingelser og der laves en slutseddel. Når slutsedlen er underskrevet betaler du blot med dit betalingskort. Pengene til finansiering af bilkøbet er jo overført til din konto.

Køb af bil hos private

I mange tilfælde købes en bil brugt hos en privat. I et sådan tilfælde er der ikke noget, der er anderledes i forhold til at finde det billigste billån. Du finder måske din bil på den blå avis. Du og sælgeren bliver enige om en pris. Du går ind på gode-laan.dk og finder de 3 lån du mener er de bedste til finansiering af din bil. Herefter ansøger du om de billige billån hos de 3 udbydere. Så snart du er godkendt til lånet overføres pengene til din konto og du kan nu handle bilen. Ved handel med privat er det en god ide at aftale, hvordan bilen betales. I nogle tilfælde ønsker sælger at du betaler kontant. Er det tilfældet må du en tur i din bank efter pengene ellers kan der aftales en bankoverførsel.

Held og lykke med din nye (eventuelt brugte) bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *